Dit bericht is voor jou als je in de mode werkt en jij je in één van de volgende 4 situaties herkent

Dit bericht is voor jou als je in de mode werkt en jij je in één van de volgende 4 situaties herkent

-1- Je maakt heel veel uren en je draait ook wel een mooie omzet maar je merkt het niet in je portemonnee. Sterker nog; je cashflow kent te veel pieken en dalen. Je vraagt je wel eens af waarom je modeondernemer wilde worden, want zoals de situatie nu is, is niet zoals jij die ooit voor ogen had.

Of…
-2- Je merkt dat je toe bent aan een volgende stap in je onderneming. Mogelijk voel je aan dat het beter en anders moet maar loop je toch steeds tegen die ‘muur’ op, waar je niet doorheen kunt. Je weet dat veel collega modeondernemers wel een mooie winstmarge maken maar jij weet niet hoe je deze negatieve spiraal moet doorbreken. En dat stoort je, of beangstigd je zelfs

Of…
-3- Je weet, dat hulp vragen niet jouw sterkste punt is en dat je liever zelf het (inkoop) wiel wilt uitvinden. Je maakt wel lijstjes en kijkt wel naar de merken maar echt effect heeft het nog niet op de brutowinst. Je reis als modeondernemer zou je liever met een ervaren coach willen maken. Ook voor jou is het duidelijk, dat een top sporter niet zonder een goede coach kan. Ondernemen is top sport!

Of…
-4- Je voelt dat er veel meer in zit wat er niet uitkomt en dat frustreert. Je resultaat is gewoon niet zoals je zou willen en dat wil je nu net wel.

Het is heel lastig om dit met je directe omgeving te bespreken en zij snappen mogelijk niet dat dit jou zo bezighoudt en dat het ook belangrijk voor je is.

 


Ik snap je helemaal.
En ook je problemen, angsten en verlangens.

Zelf heb ik er ook al jaren ervaringen mee; met alle vier beschreven situaties hierboven.
Je bent niet de enige of eerste modeondernemer, die deze problemen herkent. Het proces van groeien als ondernemer heb ik tot ‘op de rand en soms erover’ ervaren bij veel van je collega’s.

Daarom bied ik je aan om eens met mij te ‘sparren’ over het mooie maar vaak zo lastige vak van modeondernemer.
Dit gesprek is gratis en we nemen er uitgebreid de tijd voor.

Bel of email mij en dan kunnen we een gesprek inplannen.

Positieve groet,
Cor van Laar
www.Modemanagement.nl
Info@modemanagement.nl
+31(0)654624509

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.