Contact en Privacy


Nu ‘Sparren’?

Neem vrijblijvend en gratis contact met mij op om te bespreken wat ik voor jou kan betekenen.

Voor dit coaching gesprek nemen  wij uitgebreid de tijd voor!

Je mag dus ‘lang van draad’ zijn 😉 Kies je kleur en neem die stap!

Een goede voorbereiding op het inkopen betekent dat je een inkoopplan* en inkoopbudget maakt voordat het inkoopseizoen van start gaat. jij gaat werken met een op maat gemaakte inkoop budgettering plan. Alleen met financieel inzicht kun je pas echt succesvol zijn!

 Modemanagement Cor van Laar

Schouwweg 16        2243 BB Wassenaar

+31(0)654624509

info@modemanagement.nl 

 

Schrijf je hier in voor de emaillijst van

MODEMANAGEMENT COR VAN LAAR

En ontvang als eerste mijn 5 aanbiedingen.
“Omzet haal je uit de verkoop, marge uit de inkoop!”

Modemanagement Cor van Laar gebruikt de gegevens van jou (zoals je naam, e-mailadres) die je op dit formulier verstrekt om contact met je op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. 

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door de button ‘Direct aanmelden’ te klikken en dit formulier in te dienen, erken je dat de door jou verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@modemanagement.nl  We zullen je gegevens met respect behandelen. Door hierboven te klikken, stem je ermee in dat wij jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

 

*Het inkoopplan is ontworpen door Busbedrijfsadvies.  Modemanagement Cor van Laar heeft toestemming om dit te gebruiken.