Het Coronavirus zet jou en mij op de rem

Wat nu?!

Gerry Schultinga

Bron: Gerry Schultinga

Homepage

Als personal coach help ik ondernemers te ontdekken waar de energie weer van gaat stromen zodat ze met plezier en de juiste focus stappen gaan maken. See
 

Het Coronavirus zet jou en mij op de rem en dat is op zijn zachts gezegd niet eenvoudig.

Wie weet brengt het ons ook wel iets moois. Of eigenlijk zie je het al gebeuren. Ik zie om me heen mooie initiatieven, zoals spontane bel-acties voor eenzame mensen of kaartjes voor opa en oma nu we beter even niet op bezoek kunnen gaan.

En wie weet brengt het ons persoonlijk ook nog wel iets. In plaats van de drukte van alle dag buiten de deur hebben we ineens tijd en aandacht voor onze eigen kleine binnenwereld. Ik zie in ieder geval nu weer wat er eigenlijk echt toe doet.

Ja maar

Ja maar laat ik nu niet doen alsof er niet zoveel aan de hand is. Ik ga deze situatie zeker niet romantiseren. Wat ik namelijk ook merk is dat er harde klappen vallen, dat er mensen zijn die de grip kwijt raken, die te maken hebben met grote verliezen of zelfs een dreigend faillissement. En nu hoor ik je zeggen “Ja, maar gezondheid is toch veel belangrijker dan geld?”.

Eens! Juist daarom. Want angst en verlies heeft ook veel invloed op je welzijn en mentale gezondheid. Stress zorgt ervoor dat je minder veerkrachtig bent waardoor je in problemen gaat denken i.p.v. in oplossingen.

Wat kan ik doen?

Ik wil graag iets doen. Gewoon helpen.

Loop je vast doordat de business ineens stilvalt? Ben je bang en heb je angstgedachten die je maar niet los kunt laten? Of misschien wil je gewoon even sparren. Het kan allemaal. Ik maak tijd voor je vrij. En dit geldt ook voor jouw vriend of collega. Echt vrijblijvend zonder addertjes onder het gras. Gewoon omdat ik graag iets wil doen. En natuurlijk ben ik ook bang. Bang dat er mensen zijn die vinden dat ik hiermee misbruik maak van deze crisis.

En toch ga ik het doen. Ik volg gewoon mijn hart. Stuur me een whatsapp 06 5179 0898 0f Mail me als ik je kan helpen. gerry@gerryschultinga.nl Dan plannen we een telefonische afspraak in.

Zorg goed voor elkaar!

Warme groet,

Gerry

Homepage

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.