Hoe de verkoop te verhogen: 10 effectieve sluitingsvereisten van Brian Tracy

Bron: Brian Tracy 

‘Voordat je iets doet, moet je eerst iets anders doen.’

Voordat u de klant vraagt ​​om een ​​koopbeslissing te nemen, moet u een aantal basisregels aanraken. Elke poging om het verkoopproces tot een goed einde te brengen, zelfs als een van deze elementen ontbreekt, kan u de verkoop kosten. Leer hoe u de verkoop kunt verhogen met deze 10 effectieve afsluitvereisten.

Hoe u uw verkoopvaardigheden kunt verbeteren
In deze korte video legt Brian zijn reis uit van arm opgroeien, afgewezen worden door arbeidsintensieve banen en genoegen nemen met verkoop op commissiebasis, waarmee zijn carrière begon.

Is uw product of dienst wenselijk?
Ten eerste moet de klant willen wat u verkoopt. De koopwens van de klant moet voldoende gewekt worden voordat u hem vraagt ​​om een ​​beslissing te nemen. De klant moet u duidelijk hebben verteld dat hij houdt van wat u hem heeft laten zien en hij moet de wens hebben geuit om van de voordelen van uw aanbod te genieten. Als u vóór dit punt een beslissing van hem probeert te krijgen, kunt u hem uitschakelen en de verkoop stopzetten.

Gelooft de klant in uw bedrijf?
Ten tweede moet de klant in uw bedrijf en in uzelf geloven. De klant moet u vertrouwen en ervan overtuigd zijn dat u en uw bedrijf de mogelijkheid hebben om uw beloften na te komen. In uw presentatie moet u de klant duidelijk hebben gemaakt dat u een solide en betrouwbare organisatie bent om mee om te gaan, zodat ze echt in uw bedrijf kunnen geloven.

Bron: Brian Tracy LEES VERDER>>>>>>

Dit bericht is geplaatst in Blog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.