Hoe koop je slim in met een 15>20% lager inkoopbudget! DE OPLOSSING!

unnamed (6)Nog even en je start weer met de volgende inkoop!  Maar voel je aan dat de volgende inkoop eigenlijk wel beter zou moeten? Daarom wordt de komende tijd gebruikt om je regelmatig tips uit het webinar ‘Kennismaken met het Inkoopplan’ te geven.

  • Hoe koop je slim in met een inkoopplan* dat je automatisch een berekend merken budget adviseert?
  • Hoe kun je met een 15 tot 20% kleiner inkoopbudget toch je geplande omzetplus realiseren?
  • Hoe kun je de brutowinstmarge verhogen en de doorverkoop sturen naar een positief percentage?
  • Hoe ga je de volgende keer met meer zelfvertrouwen de gesprekken met jouw leveranciers aan?
  • Hoe jij je investering in een inkoopplan dag, bij een verlaging van het inkoopbudget met 15>20%, snel hebt terug verdiend kun je zelf uitrekenen!

Register-Now-Button-

Eén van de grootste problemen in de modedetailhandel is het voorraadbeheer; te hoge voorraden zijn er vaak de oorzaak van dat ondernemingen met dezelfde omzet als andere ondernemingen een aanzienlijk lagere nettowinst realiseren.

Je gaat zien hoe je kunt werken aan een lagere gemiddelde voorraad, zodat er rust komt in de liquiditeitspositie! Je gaat zien hoe verhoging van de omzetsnelheid met een lagere gemiddelde voorraad zorgt voor een hogere brutowinst marge! Je ontvangt praktische tips waarmee je onmiddellijk aan de slag kunt gaan en deze zullen je helpen om een professioneel inkoopplan te gaan maken.

Als jij overtuigt bent, dat het gebruik van dit inkoopplan* ook voor jouw bedrijf een compleet verschil kan maken, Dan raad ik je aan om NU op de link te klikken en voordat je inkoop start, het webinar te gaan bekijken!

Je investering in dit webinar is 59 euro en is GRATIS d.m.v. creditering, wanneer je binnen 7 dagen na aanschaf een inkoopplan afspraak met Cor van Laar maakt!

Positieve groet,

COR VAN LAAR

www.modemanagement.nl

info@modemanagement.nl

+31(0)654624509

https://www.modemanagement.nl/product/inkoopplan-aanbieding/

  • PS.
    Hoe jij je  investering in een inkoopplan dag, bij een verlaging van het inkoopbudget met 15>20%, snel hebt terug verdiend  kun je zelf uitrekenen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.