Hoe koopt u slim in met een inkoopplan*

unnamed (6)Nog even en u start weer met de volgende inkoop!  Maar voelt u aan dat de volgende inkoop eigenlijk wel beter zou moeten. Daarom worden de komende tijd gebruikt om u regelmatig tips uit het webinar ‘kennismaken met het inkoopplan’ te geven.

  • Hoe koopt u slim in met een inkoopplan* dat u automatisch een berekend merken budget adviseert?
  • Hoe kunt u met een kleiner inkoopbudget toch uw geplande omzetplus realiseren?
  • Hoe kunt u uw brutowinstmarge verhogen en de doorverkoop sturen naar een positief percentage?
  • Hoe gaat u de volgende keer met meer zelfvertrouwen de gesprekken met uw leveranciers aan?

Register-Now-Button-

Eén van de grootste problemen in de modedetailhandel is het voorraadbeheer; te hoge voorraden zijn er vaak de oorzaak van dat ondernemingen met dezelfde omzet als andere ondernemingen een aanzienlijk lagere nettowinst realiseren.

U gaat zien hoe u kunt werken aan een lagere gemiddelde voorraad, zodat er rust komt in de liquiditeitspositie! U gaat zien hoe verhoging van de omzetsnelheid met een lagere gemiddelde voorraad zorgt voor een hogere brutowinst marge! U ontvangt praktische tips waarmee u onmiddellijk aan de slag kunt gaan en deze zullen u helpen om een professioneel inkoopplan te gaan maken.

Als u overtuigt bent, dat het gebruik van dit inkoopplan* ook voor uw bedrijf een compleet verschil kan maken, Dan raad ik u aan om NU op de link te klikken en nu al het webinar te gaan bekijken!

Uw investering in dit webinar is 67.00 euro incl. btw (55.37 excl.) en is GRATIS d.m.v. creditering, wanneer u met mij een inkoopplan afspraak maakt.

Positieve groet,

COR VAN LAAR

Dit bericht is geplaatst in Blog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *