Beter en anders

Je merkt dat je toe bent aan een volgende stap in je onderneming. Mogelijk voel je aan dat het beter en anders moet maar loop je toch steeds tegen die ‘muur’ op, waar je niet doorheen kunt. Je weet dat veel collega modeondernemers wel een mooie winstmarge maken maar jij weet niet hoe je deze negatieve spiraal moet doorbreken. En dat stoort je, of beangstigt je zelfs.

Belangrijk voor je

Het is heel lastig om dit met je directe omgeving te bespreken en zij snappen mogelijk niet dat dit jou zo bezighoudt en dat het ook belangrijk voor je is. Ik wel. Ik snap je helemaal. En ook je problemen, angsten en verlangens. Zelf heb ik er ook al jaren ervaringen mee. Je bent niet de enige of eerste modeondernemer, die deze problemen herkent.

Gratis

Het proces van groeien als ondernemer heb ik tot ‘op de rand en soms erover’ ervaren bij veel van je collega’s. Daarom bied ik je aan om eens met mij te ‘sparren’ over het mooie maar vaak zo lastige vak van modeondernemer. Dit gesprek is GRATIS en we nemen er uitgebreid de tijd voor. Bel, email of chat in Messenger met mij en dan kunnen we een gesprek inplannen.

WIL JE NU AL ADVIES?

Cor van Laar www.Modemanagement.nl Info@modemanagement.nl +31(0)654624509