Balanceer Je Tussen Inkoop en Verkoop?

Hoe Stevig Zit Jij In Het Inkoop Zadel?

Inkoopplan

Coaching en Maandanalyse Abonnement met persoonlijk advies. Modemanagement Cor van Laar geeft duidelijkheid in jouw maand cijfers. Ontwikkelingen in de markt van inkoop en verkoop, zijn dan beter bestuurbaar en klaar voor beslissingen. Je cijfers lever je maandelijks in en je ontvangt binnen enkel dagen mijn persoonlijk cijfermatig advies hoe je de uitgezette koers kunt bijsturen.

Maandanalyse

Indien jij meer wilt weten over coaching, maandanalyses en het abonnement, maak dan een vrijblijvende afspraak waarin wij met elkaar bekijken hoe we in het seizoen jouw bedrijfsresultaat beter kunnen aan sturen.

Coaching

Maandelijks coach ik je en sturen we op jouw cijfers, zodat het resultaat van jouw onderneming meer winstgevend wordt. Ben jij bewust cijfermatig bezig of ga je alleen maar uit van je gevoel? • Omzet, marge en brutowinst ontwikkelingen ken je ze? • Doorverkoop, factor en barometer, ken je ze? • Welke productgroepen hebben nog bijkoop mogelijkheden? • Is het tijd voor actie om de voorraad op een gezond niveau te brengen?

De mode sector is meer dan ooit in beweging en wordt geconfronteerd met vele nieuwe uitdagingen. 

Inkopen wordt met de dag complexer en ongewisser, de toekomst van veel MKB modeondernemers staat ter discussie. 

Daarbij komt dat het vertrouwen in de mode sector sterk is afgenomen en de deskundigheidseisen van mode inkopers steeds belangrijker worden. De markt vraagt om steeds meer inzicht en transparantie naar leveranciers over samenwerking en meedenken tijdens het inkopen.

 
Bekijk het webinars van Modemanagement en maak je keuze. Gratis tot € 97
Hoe maak je nu een inkoopplan? Het webinar 'Kennismaken met het Inkoopplan. € 59
“Wij gebruiken het inkoopplan nu bijna 2 jaar en het heeft zoveel toegevoegde waarde dat het ons met succes door de moeilijke jaren heen heeft geholpen. De resultaten uit het inkoopplan zetten je namelijk meteen op het juiste spoor, het geeft je gedetailleerd en vaak verrassend inzicht in de verhouding tussen inkoop en verkoop processen. Ik kan me niet meer indenken om zonder dit programma te moeten werken.”
Cor van Laar
Modemanagement