Menu
Categorieën
 
Inkoopplanning & Maandanalyse

unnamed (6)

Ja ik wil als het mij uitkomt kijken naar “Kennismaken met het Inkoopplan”

Bestel de video waarin ik u in 40 minuten iedere stap van het plan uitleg. Uw investering bedraagt: 67.00 euro (incl. btw) maar wordt d.m.v. creditering gratis wanneer u een inkoopplanning afspraak maakt!  

Registreer nu uw plaats. RTEmagicC_Inschrijven_06.jpg  

Let op deze video is nog  40 dagen 1 uur 17 minuten 32 seconden  te bestellen

 

Marlie Cruysberg: Super praktisch en duidelijk inkoopplan. Met de heldere uitleg van Cor kan het niet anders dan helemaal goed gaan. Zo krijg ik eindelijk een goede verdeling van budget voorkoop en bijkoop met duidelijke punten om in het seizoen op te sturen. Een echte aanrader! Super bedankt!

Theo Duifhuizen:  “Cor, Bedankt voor de leerzame dag.
Wij zijn er echt blij mee en ondanks dat wij al aardig op weg waren is het inkoopplanning programma echt een toevoeging en kan ook niet wachten om ermee te gaan werken
Nogmaals, wij zijn er blij mee, het geeft echt goede inzichten en het geeft helderheid.”


 

‘Inkopen is een serieuze business geworden, een vak dat specialisme vraagt!’   Harry Bijl –

Inkoop en verkoopplanning

In deze één op één praktijk workshop, ga ik samen met u werken om aan de hand van uw eigen bedrijfsinformatie een inkoop en verkoop plan te maken voor het nieuwe zomer- of winterseizoen.

In één dag tijd brengen we uw cijfers over het seizoen van vorig jaar en het afgelopen seizoen in een Excel inkoopplanning* model. Wij analyseren deze informatie op artikelgroep- en leveranciersniveau en maken het inkoopplan voor het nieuwe seizoen. We verdelen dit in een voorkoop en een bijkoop budget, voor de groepen en de leveranciers. Het plan geeft automatisch een waardering en een advies budget aan de leveranciers.

Goed inkoopplan maakt het verschil. 

Welk merkenpakket kies ik het volgende seizoen? Welk merk is volgens de cijfers succesvol? Hoe koop ik slim in? Hoe houd ik rekening met voorraad als ik het inkoopbudget vaststel? Wat wil ik realiseren? Als u zich deze vragen regelmatig stelt, zit u al op de goede weg. Maar nu de antwoorden nog…Een doordacht inkoopplan is daarbij essentieel. Hier komen de vragen en antwoorden bij elkaar. Voor veel ondernemers is het vooraf plannen en budgetteren lastig. U moet er voor gaan zitten en ondertussen lopen de dagelijkse zaken gewoon door. Gelukkig hoeft u dat niet alleen te doen. Ik ga u helpen bij het opstellen en verbeteren van uw inkoopplan. Mijn jarenlange ervaring als inkoper en manager in de modebranche zet ik daarbij graag voor u in. 

Schrijf u hier in voor de emaillijst van

MODEMANAGEMENT COR VAN LAAR

En ontvang als eerste mijn 4 aanbiedingen.
“Omzet haal je uit de verkoop, marge uit de inkoop!”

Een goed inkoopplan maakt het verschil, zeker nu!

Ga naar info@modemanagement.nl of bel +31(0)654624509 en maak een afspraak.

Bekijk de korte video over het inkoopplan.
RTEmagicC_Inschrijven_06.jpg

Er zijn twee opties  om het mode inkoopplan* te gaan maken:

Samen maken wij uw nieuwe inkoopplan*, waarbij we op een locatie die u uitkomt aan de slag gaan. Tarief op aanvraag!


‘Stap jij in de veranderingen voordat de omstandigheden jouw dwingen te veranderen!’ ~Carl van de Velde

Vraag jij je ook wel eens af, waarom werk ik zo hard in mijn winkel maar merk ik het niet in mijn portemonnee?
Veel modeondernemers herkennen dit helaas!
Hoe zullen de omzet en de leveranciers zich naar verwachting ontwikkelen en wat betekent dit voor de nieuw in te kopen collecties?

Binnenkort gaat Cor van Laar weer
TWEE GRATIS ONLINE LIVE WEBINARS gegeven.

Let op de aankondigingen voor de volgende en ondertussen kijk in de webshop!

Daarin hij laat zien, hoe andere succesvolle mode ondernemers deze vragen wel goed kunnen handelen.

Dit online webinar is een absolute must om je onderneming en jezelf te laten groeien naar het volgende niveau.

 Lees meer….

RTEmagicC_Inschrijven_06.jpg


Cor van Laar heeft in de afgelopen maanden meerdere webinars gegeven. 

Bekijk hier. Register-Now-Button- de ONLINE PRESENTATIE:  

Creëer een Inkoopplan die u resultaat oplevert.

 


Maandanalyse

Maandelijks op cijfers sturen en het resultaat van uw onderneming meer winstgevend maken is een noodzaak.

Bent u bewust cijfermatig bezig of gaat u alleen maar uit van uw gevoel?

Omzet, marge en brutowinst ontwikkelingen kent u ze? 

Doorverkoop, factor en barometer, kent u ze? 

Welke productgroepen hebben nog bijkoop mogelijkheden?

 Is het tijd voor actie om de voorraad op een gezond niveau te brengen?

Belangrijk dus om maandelijks naar aanleiding van deze cijfers de inkoop en de verkoop bij te sturen.

Maandanalyse opzet voor uw bedrijf. Uw automatiseringssysteem laat heel veel cijfers zien. Cijfers en kengetallen hebben we nodig maar welke? Modemanagement Cor van Laar helpt u om uw cijfers te vertalen naar informatie waarop u dagelijks kunt bijsturen. Een op uw bedrijf afgestemde maandanalyse laat vrij eenvoudig zien, hoe en waar u beslissingen moet nemen.

Maandanalyse abonnement 

‘Sturen op cijfers voor groei’ met persoonlijk advies!  Modemanagement Cor van Laar geeft duidelijkheid in uw maandanalyse cijfers. Ontwikkelingen in de mark van inkoop en verkoop, zijn dan beter bestuurbaar en klaar voor beslissingen. Uw cijfers levert u maandelijks in en u ontvangt binnen enkel dagen via mail mijn persoonlijk cijfermatig advies hoe u de uitgezette koers kunt bijsturen. Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid om hierover met elkaar te ‘sparren’. Indien u meer wilt weten over maand analyses en het abonnement. Maak dan een vrijblijvende afspraak waarin wij met elkaar bekijken hoe we in het seizoen uw bedrijfsresultaat beter kunnen aansturen. Alleen in het seizoen kunt u aansturen niet aan het eind!  info@modemanagement.nl  +31(0)654624509

 

    RTEmagicC_Inschrijven_06.jpg

 

P.S. Twijfelt u of inkoopplanning en de maandanalyse wel iets voor u kan zijn, neem dan gerust contact met me op. 06-54624509 Ik beantwoord uw vragen graag.

 


 download (3)    Maak gebruik van mijn gratis spreekuur, waarin we met elkaar de mogelijkheden doornemen voor een beter gestuurde inkoop. Klik hier voor een afspraak voor het gratis vragen uur. Wilt u weten wat Modemanagement voor u kan betekenen? Neem dan contact op met met:

Modemanagement Cor van Laar
Schouwweg 16
2243 BB Wassenaar
Tel.: +31(0)654624509

info@modemanagement.nl 

 

 note:*Het inkoopplan is ontworpen door Stef Bus van Busbedrijfsadvies. Modemanagement Cor van Laar heeft toestemming om dit te gebruiken.  
**Uit de algemene voorwaarden, die u ontvangt bij workshopreservering:  Bij onvoldoende aanmeldingen kan de workshop worden afgelast indien twee dagen voor aanvang van de workshop het aantal aanmeldingen kleiner is dan het vereiste aantal deelnemers voor de workshop. De datum kan in overleg met de deelnemers worden aangepast. De betaling geschiedt 2 weken voordat de workshop begint en dient inclusief BTW te worden voldaan.

 

 

 

*