A1 LOCATIE

A1 locatie in ExcelWat is jouw A1 locatie? 

Nee ik bedoel niet de hoog op de winkelstraten toptien staande shops.  Ik bedoel het punt, dat jij in gedachten neemt als je jezelf wilt concentreren. Er is ontdekt dat de A1 cel, die links boven in Excel zit een prachtig ijkpunt is.

Als je start is die altijd leeg en met leeg bedoel ik ook dat er helemaal niets in staat.

Jij kunt je helemaal concentreren op de leegte en wat je daarmee wilt gaat doen. Jij bepaalt wat het moet gaan worden. Nu is het zo mooi, dat je die leegte kunt gaan invullen met jouw wensen. Jouw unieke formules. Jij kunt er waarde aan gaan geven. Plannen, die op momenten van concentratie naar bovenkomen kun je realiseren. Plussen en minnen in de marge!

Zo is het niet altijd in de praktijk . Je concentreren op de hoofdzaken lukt vaak nog wel maar concentreren op de bijzaken is vaak veel moeilijker. Zoals bekend is twintig procent van je activiteiten goed voor tachtig procent van je resultaten. De dagelijkse praktijk pakt vaak heel anders uit. Echte veranderingen kosten tijd en die gun je jezelf vaak niet.

Succes verwerven betekent dat je risico’s moet nemen maar risico’s boezemen mensen vaak angst in. Veel ondernemers zijn daar bang voor, al laten ze dat niet zo blijken. Ben jij de man/vrouw die zijn angst durft te overwinnen, doe jij dingen die anderen niet durven doen? Als je dat kunt doen zul je altijd meer kans op succes hebben.

Ik ben ervan overtuigd dat het werken volgens een beproefde formule de kans op het succes aanzienlijk verhoogt. Zet je positieve verwachtingen om in heldere doelen! Als je op één ding kunt vertrouwen in het bedrijfsleven, is het onzekerheid. Het lukt lang niet alle bedrijven om op koers te blijven door de woelige baren van de economische realiteit. Daarom is doelen stellen en je er aan houden van groot belang. Het ‘waarom’ als doel stellen.

Wat wil je bereiken voor je doelgroep, wat is je overtuiging, waar geloof je in!

De sterkste bedrijven hebben eenvoudige doelen, vertaald in heldere ijkpunten die consequent worden nagestreefd. Elk teamlid kent zijn aandeel in het streven en voert zijn werk volgens die ijkpunten uit.

“Ideeën zijn mooi, maar zonder uitvoering, blijven het ideeën”

Ben jij ook iemand die mijn quote’s op socialmedia waardeert, dan heb ik een positief bericht voor je. Wegens groot succes in het afgelopen jaar verzorg ik weer een inspirerend webinar in de komende tijd.

 In 60 minuten tijd krijg je in dit webinar de beste tips en adviezen hoe jij jouw bussines proactief kunt aansturen. Van reactief gedrag naar proactief gedrag is geen makkelijk stap. De kern is, dat je je bewust wordt van je eigen ‘waarom’ denken en doen en jezelf kunt aansturen om dit aan te passen, zodat je een positief resultaat krijgt.

Wanneer je proactief wilt worden is het goed dit stap voor stap aan te pakken en zo met het hele team voor het doel te gaan.

 Registreer NU als je erbij wilt zijn via onderstaande link.

Agenda: 3 november 2014

Webinar kennismaken met het inkoopplan voor de mode.         

3 november 2014 aanvang 20.30 uur.

Investeer € 59.50 (excl. BTW).

Wanneer u besluit om een inkoopplan afspraak te maken dan is dit webinar

GRATIS! d.m.v. creditering!

Het aantal plaatsen voor dit webinar is beperkt.

Mis deze kans dus niet en reserveer vandaag nog uw deelname.

Knop inschrijven

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.