WEBINARS in “Webinar Gemist?”

In dit ‘GRATIS LUNCH WEBINAR’ gaan we in 19 minuten het begin van een grote doorbraak maken.


unnamed (6)

 

 

 

 

 

 

 

Nu kan ik me voorstellen, dat je wel wat meer over het inkoopplan wilt weten!

Daarom staat er speciaal voor jou een webinar van drie kwartier voor je klaar.

RTEmagicC_Inschrijven_06.jpg

 

 

In een paar klikken kun je dit webinar gaan volgen en daarna voor jezelf bepalen of het tijd is om samen op een locatie die jouw uitkomt een inkoopplan te gaan maken.

Dit webinar vraagt een investering van nog geen 67 euro incl. btw. Maar het is GRATIS wanneer je besluit een inkoopplan afspraak met mij te maken.Neem deel aan dit webinar waarin ik mijn kennis over inkoopplanning en budgetteren met je gaat delen.Je gaat zien hoe je de volgende keer met een kleiner inkoopbudget toch je omzetplus kunt realiseren.. Je leert van mijn inzichten en vele voorbeelden die inkoopplanningen en budgetteren weer leuk maken.

Klik op de link en reserveer nu je plaats!

Want het webinar is maar beperkte tijd beschikbaar. Als BONUS ook nog de korte video over hoe je een goed inkoopplan kunt maken. Wanneer je vragen over inkoopplanning, budgetteren of jouw bedrijfsvoering hebt nodig ik je uit voor een GRATIS belafspraak.

Laat hieronder of via sociaalmedia even weten waar je mee zit. Want je moet je dromen wijzigen of je vaardigheden vergroten! Zo boost je jouw brutowinst en boost je ook jouw bussines!

RTEmagicC_Inschrijven_06.jpg

 

 

Mijn naam is Cor van Laar van Modemanagement. Bedankt voor het kijken naar deze video. Ik wens je een goede doorverkoop en zie graag bij de volgende INKOOPPLANNING!


 

Hoe verklaar je WAAROM dingen niet zo gaan als we verwachten?

In dit gratis webinar van 55 minuten laat ik je zien hoe we samen dit oplossen.

“Het vragen is het begin van het ontvangen” ~Jim Rohn

Stel je vragen NU in de chat box, email, SMS of Facebook DM
en ik zal proberen deze te beantwoorden.

Laat hieronder in het reactie vak mij weten waarmee ik jou zou kunnen helpen!

Cor van Laar
www.Modemanagement.nl
Info@modemanagement.nl
0031(0)654624509


 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.